Zima je čas za načrtovanje!

ureditev okolice, lep vrt, načrtovanje vrta, urejen vrt, ureditev okolice hiše, načrtovanje vrta, urejanje okolice, lep vrt, urejanje vrta, načrt za vrt, krajinski arhitekt, ureditev okolice

Tisti, ki ste mnenja, da je zima mrtva sezona in se čas za vrtne preobrazbe začne šele pomladi ste v strašni zmoti in zamujate najpomembnejši del  – sanjarjenje!

Pozimi je najboljši čas za načrtovanje, saj lahko v miru premislimo o željah in programu, ki bi si ga želeli v novem vrtu. Jaz imam dovolj časa da izdelam načrte, vi imate dovolj časa da jih pregledate in začnete z iskanjem ponudb.

Ko bodo marca posijali prvi sončni žarki in bodo vsi želeli sestanek, ogled in načrt, bodo najbolj pridni samo še preverili ali dogovorjeni termini z izvajalci držijo, saj bodo imeli načte že v rokah.

Načrtovanje je proces. Nov vrt ni slika ali čudovit kipec, ki ga kupiš v trgovini. Zahteva svoj čas in premislek – moj kot tudi vaš. In zima – zima je moj najljubši čas za začrtovanje!

 

Spodaj vam pripenjam par vrtov, ki smo jih začarali to zimo. Se že veselim pomladi, ko bo čas za izvedbo! Če vas zanima kaj pa ustvarjam sproti ste vabljeni v galerijo projekti, kliknite na zaviheh V delu in prikazalo se vam bo več slik tekočih projektov.

 

Letna kuhinja v gozdu:

 

Še en višinski vrt:

 

Še en vrt z bazenom: