Suzana in Brane Kutnar

“Potrebovala sva pomoč pri celoviti preureditvi okolice in sicer pri izbiri fasadne barve, tlakovanja, izdelavi vodnega motiva, ograje ter celotne vrtne zasnove. Potrebovala sva tudi izris vrtne lope in letne kuhinje. Za pomoč sva prosila Saro, ki naju je povsem presenetila in navdušila. Za najin vrt je pripravila več predlogov in osnutkov, pri čemer je upoštevala najine želje in pričakovanja. Poleg načrta, tehničnih skic in zasaditev nama je izdelala tudi fotomontaže nove ureditve, tako da sva si lahko svoj bodoči vrt lažje predstavljala. Trenutno smo v fazi izvedbe, kje še vedno sodelujemo s Saro pri manjših popravkih in spremembah in vedno znova preseneti, saj se ji ideje rojevajo sproti. Kar nekaj časa sva omahovala pri odločitvi o pomoči, saj naj bi si vrt pa ja sama oblikovala po svojem okusu. Sedaj sva izredno zadovoljna, da sva se vendarle odločila za ta korak in predvsem, da sva našla Saro, saj bova prav z njeno pomočjo prišla do vrta, katerega sva si vedno želela.”

Marta Pintar

“Po dolgem času sem se odločila, da uredim okolico hiše. Najprej sem mislila, da mi bom uspelo sami, da ne rabim pomoči in idej strokovnjakov. Tik pred zdajci, pa nisem vedela, kaj bi. Naključno sem po internetu iskala krajinskega arhitekta in našla ga. Saro. Ni mi žal. Skupaj z njeno pomočjo sva prišli do super rešitve. Upoštevala je moje želje, hkrati pa mi svetovala, kaj bi bilo najbolje, da bo ureditev okolice sovpadala s podobo hiše in da sama izvedba ne bo predstavljala prevelikega stroška. Zadovoljna sem z novim zgledom in nikoli več ne bi v “akcijo” šla sama, okolico hiše gledaš vsak dan, splača se izkoristiti pomoč strokovnjaka. In ga. Sara je prava oseba, ki bi jo lahko mirno svetovala vsakemu, ki išče tovrstno pomoč.”

Anton Cvek, Mt Cvek

“S Saro sodelujemo že več kot 10 let. Z njenim delom in odnosom do naših strank smo zelo zadovoljni. Vsem našim strankam, ki se odločijo za ureditev vrta, ponudimo tudi izdelavo krajinskega načrta. Kadar se stranke za to odločijo jim z veseljem posredujemo Sarin kontakt, z vednostjo, da se jim bo posvetila in bo upoštevala njihove želje. Pri projektih sodelujemo s Saro tako v procesu načrtovanja kot pri sami izvedbi. Kot izvajalci del namreč vemo, da sta komunikacija in skupinsko delo s projektantom ključnega pomena za končni uspeh in zadovoljstvo naših strank.”